Grattis Ladan!

Då har våran fina lada stått på sin plats i hela 20 år idag!


Ladan en sommardag 2023.

Ladan skänktes till Näsbergs Samfällighetsförening av Doris, Marianne och Gunnar Lassis samt Lars Tjernberg. Med villkoret att ladan flyttas från sin tidigare plats och monteras på nytt i Näsberg för samfällighetens nyttjade.

Den har blivit den naturliga samlingsplatsen vid sammankomster i vår vackra fäbod, med alla borden ute, grillringarna och de vackra ängarna i närheten, ladan kan även erbjuda skydd vid ett eventuellt regn. Dock verkar det som att vår speciella tall inte mår så bra, vi får se hur den utvecklar sig under kommande sommar.

Hoppas att vi ses vid den nästa helg då det är dags för det årliga midsommarfirandet på lördagen den 29 juni (förberedelser från klockan 10:00 och själva resningen från klockan 14:00, dagen efter den 30 juni är det fäbogudstjänst från klockan 15:00.

Om Björn Elvenmark

Ledamot i styrelsen. Besökte Näsberg för första gången för drygt 40 år sedan, delägare i Näsberg 6:1 med storebror sedan cirka 15 år sedan. Trivs kanonbra där uppe i skogen utan massa måsten, bara fin natur och fantastisk utsikt. Aktiv i styrelsen sedan ett par år.
Det här inlägget postades i Information från styrelsen, Nyheter. Bokmärk permalänken.